Danskerne klarer lavt cut | Golf.dk
25-årige Sei Young Kim er godt på vej mod karrierens syvende titel på LPGA.

Foto: Getty Images

Danskerne klarer lavt cut

07/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Feltet ved Thornberry Creek LPGA Classic talte tre danskere, og alle får de penge med fra Wisconsin denne uge. Cuttet faldt i -4, og det klarede både Emily Pedersen, Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen.

Efter 18 huller var Koerstz Madsen uden for top-100, men under fredagens arbejde på The Legends Championship Course var hun bogeyfri og lavede fire birdies. Det bragte hende til -4 for turneringen og med til weekenden med mindst mulig margin.

Pedersen var også på den gale side af cutgrænsen trods en åbningsrunde i 70 slag, men med 15 pars og tre birdies bragte hun sig til -5 for turneringen og frem til 58. pladsen.

Halvvejs gennem turneringen ligger Broch Larsen bedst til. Hun fulgte en 68'er op med en anden runde i tre under par, og med en total i -7 indtager hun en delt 30. plads.

Trods den imponerende score er der langt til toppen. 

Sei Young Kim brugte 63 slag på første runde, og hun lagde ud med seks birdies på de første syv huller på andendagen. Derpå fulgte en doublebogey, men sydkoreaneren var ikke færdig.

Det blev til en 65'er, og med den nåede Kim til -16 for turneringen. Den score giver et forspring på fire slag ned til kineseren Yu Liu.

Anna Nordqvist er blandt spillerne på ottendepladsen i -10, mens Lydia Ko og Ariya Jutanugarn har del i 11. pladsen i -9.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer