Danskerne indtager sub-toppen i Schweiz | Golf.dk
Nicolai Tinning slog sig for første gang ind i toppen ved en Challenge Tour-turnering.

Foto: Luke Walker/Getty Images

Danskerne indtager sub-toppen i Schweiz

09/06 - 2019 | Kasper Ørkild

Nicolai Tinning hentede denne uge sit hidtil bedste resultat på Challenge Tour, da han sluttede i -8 og formentligt ender lige uden for top-10 i Schweiz.

Hans sidste runde ved turneringen blev også den bedste, da han gik en runde i 67 slag på finaledagen ved Swiss Challenge. Det lignede en bogeyfri runde, indtil danskeren fik en bogey på sidste hul.

Fire slag efter Tinning endte både Benjamin Poke og Rasmus Højgaard i -4. Det rækker i skrivende stund til en placering i top-25. Dermed er danskerne godt repræsenteret i sub-toppen ved den schweiziske turnering på Challenge Tour.

Det tyder dog på at blive årets hidtil dårligste placering på kontinentets næstbedste tour for Gyttegård-tvillingen. Rasmus Højgaard klarede sit fjerde cut i streg på det niveau, da han gik videre til weekendens runder. 

Inden turneringen i Schweiz har han hentet en delt andenplads, en delt niendeplads og en delt 21. plads Dermed kommer han igen tættere på drømmen om at erobre et fuldt Challenge Tour-kort til næste sæson.

I skrivende stund ligger Jeppe Huldahl i par efter at have kæmpet sig tilbage på finalerunden. Lørdag gik han en runde i 76 slag og blev dermed sat godt tilbage i feltet.

Tinning klarede i maj cuttet, da han spillede Prague Golf Challenge og fik en 62. plads. Dermed står turneringen i Schweiz som sæsonens nuværende højdepunkt for ham.

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer