Danskerne flirter med cuttet | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen er to slag fra cutgrænsen efter en 74'er onsdag.

Foto: Getty Images

Danskerne flirter med cuttet

16/02 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Det var muligt at gå lavt torsdag i ISPS Handa Women's Australian Open. Det beviste Katherine Kirk med otte birdies og en fejlfri runde i 65 slag på Royal Adelaide, som giver to slag ned til de nærmeste forfølgere. Fire birdies på de første fem huller og endnu en serie på fire ud af fem senere på dagen lå til grund for den glimrende score i -8, et resultat australieren naturligvis var meget begejstret for.

- Det er muligt at producere lave numre, Der er mange birdiemuligheder. Jeg var bare heldig at få en god start og formåede at holde momentum kørende, sagde Kirk til LPGA.

Hverken verdens to bedste eller de danske deltagere havde ligeså nemt ved udfordringerne på den 111 år gamle bane. Efter at have skiftet udstyr, caddie og træner er Lydia Ko parat til at indlede en ny sæson, og det blev gjort i 71 slag, -2, der giver seks slag op til førstepladsen. Ariya Jutanugarn er et slag længere tilbage på 41. pladsen.

For Nanna Koerstz Madsen nåede spillet ikke samme niveau, som under tirsdagens succesfulde kvalifikation, men en runde i par giver en 61. plads og gode muligheder for at klare cuttet fredag.

Efter 14 huller stod det ikke for godt til for feltets anden dansker, det eneste fuldbyrdede medlem af LPGA Touren, Therese O'Hara. Den 28-årige havde stadig sin første birdie til gode og var tre slag over par, men derfra ændrede runden karakter. Med tre birdies i træk sled O'Haras sig tilbage til par og lige inden for cutgrænsen, men desværre blev det ene slag givet tilbage på hul 18. 

Derfor overnatter hun på 81. pladsen i +1, men hun kan glæde sig over en tidlig starttid fredag, som burde forbedre chancerne for at klare det sæsonens andet cut ud af ligeså mange forsøg. 

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer