Danskerne bytter plads i Taiwan | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen er syv slag fra top-10 efter to runder i Taiwan.

Foto: Getty Images

Danskerne bytter plads i Taiwan

01/11 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Sidste uges sjetteplads kom efter fire runder, hvor Nanna Koerstz Madsen ikke følte, hun havde sit allerbedste spil med sig. Ugen inden var det en 12. plads, og før den blev hun nummer 16 og to. Der er ikke noget at sige til, hun føler, det kun er et spørgsmul om tid, før karrierens første sejr på LPGA Touren kommer. 

Men det bliver ikke i denne uge. Det ville i hvert fald kræve et mindre mirakel. Men ikke desto mindre fik den 25-årige nummer 70 i verden rettet lidt op på skaden efter den skuffende første runde i 75 slag.

En 59. plads ved dagens start blev byttet ud med en delt 45. plads efter tre birdies og en bogey på Miramar Golf Country Club. Med en samlet score i +1 har Koerstz Madsen 13 slag op til Mi Jung Hur i toppen af stillingen.

Sydkoreaneren jagter sæsonens tredje sejr og karrierens femte. De første tre titler blev vundet med intervaller på fem år, men i 2019 har dejn 29-årige skiftet gear. For anden dag i træk spillede hun banen i 66 slag, og med en total i -12 fører hun med et slag ned til Nelly Korda.

Mens Koerstz Madsen spillede sig opad i tabellen, faldt Nicole Broch Larsen bagud. To dyre doublebogeys var afgørende for, at scoren løb op i 76 slag. Med en total i +4 er hun på 63. pladsen ud af 81 spillere.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer