To danskere med fremme i Women's NSW Open | Golf.dk
Linette Holmslykke er sikker på at få del i de 210.000 euro, der er på højkant denne uge i NSW Open.

To danskere med fremme i Women's NSW Open

27/02 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Klarede cuts i sidste uge førte ikke til de store resultater med sig for Emily Pedersen og Linette Holmslykke – selvom Holmslykke med en hole-in-one vandt en ny bil – men fire turneringsrunder var måske lige præcis det, der skulle til for at finde turneringsformen her tidligt på året.

Denne uge er turen gået til Women's NSW Open, og efter første runde på Dubbo Golf Club er de to danskere nær toppen af stillingen.

Holmslykke ser ud til hurtigt at have vænnet sig til livet på Ladies European Tour – hvor hun har en begrænset kategori i 2020. Torsdag lagde hun ud med en bundsolid runde. 17 pars og en enkelt birdie bestod hendes runde i 71 slag af. 

Det giver en delt 13. plads, hvor man også finder Pedersen. Den tidligere vinder på LET lavede tre birdies og satte to slag til på vej mod en score i -1.

De to danskere har to slag op til top-5 og fire slag til førstepladsen. Den deler skotterne Michelle Thomson og Gemma Dryburgh i -5.

Meghan MacLaren fra England er dobbelt forsvarende mester i turneringen, Men chancerne for at tage tre på stribe blev en hel del mindre under førstedagen. Det blev en runde i 75 slag. Hun er otte slag fra toppen og nummer 68 blandt de 156 deltagere. 

Der er også langt til toppen for den tredje danske deltager i ugens australske turnering. Efter 13 pars og fem bogeys er Smørum-spilleren Louise Markvardsen nummer 96 i +5.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer