To danskere klar til førerbold i ECCO Tour finalen i Himmerland | Golf.dk
Nicolai Tinning er på andenpladsen ved sæsonfinalen på ECCO Tour

Foto: Claus Rødgaard Thomsen

To danskere klar til førerbold i ECCO Tour finalen i Himmerland

06/10 - 2017 | Pressemeddelelse

Kasper Sørensen fører Race to Himmerland inden lørdagens finalerunde, hvor han i førerbolden skal gå side om side med Nicolai Tinning og Aksel Kristoffer Olsen.

Kasper Sørensen spillede sig fredag i front for Race to Himmerland efter en runde i seks under par. Og efter de første ni huller, lignede sønderjyden sågar en spiller, der jagtede en endnu lavere runde. Kasper Sørensen var efter dagens første ni huller imponerende syv under par. Runden gik dog en anelse i stå, og scoren blev “kun” seks under par.

Det giver ham en samlet score i 11 under par, og det er ét slag bedre end Aksel Kristoffer Olsen fra Norge, svenske Ludwig Nordeklint og danske Nicolai Tinning i 10 under par. Sidstnævnte Tinning gik en kanonrunde på Europa Tour banen, Backtee Course, hvor han skrev under på en fornem 65’er, otte under par.

59’er til Jacob Glennemo

Endnu bedre end Tinning var dog svenske Jacob Glennemo, der på Garia Course leverede intet mindre end en 59’er. Helt suverænt af den stærke svensker, der begynder at nærme sig den form, der i 2014 sikrede ham et utal af sejre og topplaceringer på ECCO Touren. Med til historien om denne uges 59’er hører det dog, at Garia Course blev spillet som par 68.

Ikke desto mindre var det en 59’er og den anden af slagsen i ECCO Tour historien. Den første blev leveret af Jens Dantorp i 2011 ved Bravo Tours Open i Nivå.

Flere danskere på lur
Foruden Tinning og Kasper Sørensen har en række andre danskere også mulighed for både sejr og topplacering på morgendagens finalerunde.

Peter Launer Bæk, Jakob Kollerup og Mikkel Hjorth deler ottendepladsen i syv under par, mens Christian Gløët, Oliver Suhr og Simon Gundorph ligger nummer 12. et slag længere tilbage. Alt kan ske lørdag!

Fredag spilles finalerunden på Backtee Course, og har du lyst til at heppe på de danske drenge på Himmerland Hill, så er der gratis entré hele dagen. På gensyn på Himmerland Golf & Spa Resort.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer