To danskere i top-10 på challengetouren | Golf.dk
Nicolai Kristensen holder sig til i toppen af RAM Cape Town Open.

Foto: Claus Rødgaard Thomsen

To danskere i top-10 på challengetouren

06/02 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

For anden uge i træk er der 250.000 dollars på højkant på challengetouren. I sæsonåbneren blev Nicolai Højgaard bedste dansker på 29. pladsen, mens Martin Leth Simonsen og Nicolai Kristensen var blandt spillerne, som missede cuttet.

I RAM Cape Town Open er der byttet rundt på rollerne, for mens Højgaard er i overhængende fare for at gå glip af weekenden, er Simonsen og Kristensen i top-10 efter første runde.

Turneringen spilles på Royal Cape Golf Club og King David Mowbray Golf Club. Sidstnævnte var den sværeste af de to baner torsdag, og det var her, Simonsen og Kristensen var i kamp. Begge klarede sig rundt to under par. Ingen leverde en lavere score på King David Mowbray under første runde.

Fredag skal de to prøve kræfter med Royal Cape, hvor Daniel Van Tonder var velspillende torsdag og med en runde i -6 kan overnatte med et forspring på et slag ned til Toby Tree.

De to danskeres scores rækker til en delt ottendeplads, men først efter fredagens spil har vi et reelt billlede af stillingen.

Det ser dog allerede svært ud for de tre øvrige danske deltagere. Højgaard er tre slag over par efter at have spillet den nemmeste af banerne. Han har to slag op til cutgrænsen.

Niklas Nørgaard Møller spillede den sværeste af banerne i +4. Det giver en delt 131. plads. Helt nede i bunden ligger Martin Ovesen efter en 82'er.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer