Danskere er med ved juniorernes Masters | Golf.dk

Danskere er med ved juniorernes Masters

18/04 - 2017 | Claus Rødgaard Thomsen

Junior Invitational promoverer sig selv som verdens førende juniorturnering. Om den påstand holder vand vil der være flere meninger om.

Men under alle omstændigheder er det et eksklusivt felt, som John Axelsen og Jonathan Gøth-Rasmussen i denne uge er en del af.

Junior Invitational bliver afviklet på Sage Valley i South Carolina. Kun 64 spillere får plads i feltet som udtages efter stringente kriterier.

John Axelsen er Danmarks højest rangerende amatør, og han har en flot tredjeplads fra 2016, som han skal forsvare eller forbedre.

I denne video kan du lære lidt mere om John Axelsen. Han er lige nu nummer 39 på amatørernes verdensrangliste og Golf.dk traf ham til en snak under en nylig træningslejr med landsholdet.

Jonathan Gøth-Rasmussen er lige nu nummer 349 på amatørernes verdensrangliste, men som deltager ved seneste Junior Ryder Cup modtager han en plads ved Junior Invitational, som han også deltog i sidste år.


Junior Invitational plejer i øvrigt at give de unge spillere en ordentlig én på opleveren. De seneste to år har sponsoren Nike sørget for, at de unge talenter fik chancen for at møde Rory McIlroy og Tiger Woods.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer