Dansker finder storspillet frem på vestkysten | Golf.dk
Søren Broholt Lind efter sejren.

Dansker finder storspillet frem på vestkysten

08/04 - 2021 | Mikkel Ring Christensen

I sit senior year på University of San Francisco har Søren Broholt løftet sit golfspil til nye højder. Den 23-årige fra Odder indledte 2021 med en 28. plads, og siden har han været fast inventar nær toppen på den amerikanske vestkyst.

Tidligt i februar førte Lind efter to runder af Orange County Collegiate Classic, men en afsluttende runde i 73 og en total i -2 endte med at være et slag fra vinderscoren. I stedet måtte danskeren nøjes med en udelt andenplads.

En måned senere gik turen mod nord til Oregon for at spille Bandon Dunes Championship, og der sluttede Lind igen på andenpladsen efter runder i 67, 72 og 69 slag. Fem birdies på turneringens sidste ni huller var en formidabel afslutning, men det var alligevel tre slag fra førstepladsen.

Lind vandt ikke en individuel turnering i løbet af sine første tre år i San Francisco, og det begyndte at se ud til, at han skulle slutte sin college-karriere uden personlig hæder i form af trofæer. 

Sådan kom det ikke til at gå, for i den seneste turnering, Seattle University Redhawk Invitational sidst i marts, var Lind i en klasse for sig under anden runde. 

Han åbnede turneringen på Chambers Bay med en runde 74 slag. Den fulgte han op med en 62’er på banen, hvor Jordan Spieth vandt sin US Open i 2015.

Feltet bestod af 82 spillere, som hver gik tre runder. Samlet producerede de kun 23 runder i 60’erne, og Linds 62’er var fire slag bedre end turneringens næstbedste runde. Det var et eminent stykke arbejde som gjorde, at han selv med en 73’er i finalerunden havde gjort nok til at sikre sig sejren med en score i -5.

Danskerens storspil har samtidig været stærkt medvirkende til, at University of San Francisco er løbet med holdsejren i alle de tre seneste turneringer.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk