Danske talenter i kamp for Europa | Golf.dk
Puk Lyng Thomsen og Europa har en stor opgave foran sig, hvis Asien skal indhentes i Patsy Hankins Trophy.

Foto: Brian Rasmussen

Danske talenter i kamp for Europa

08/03 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Europas herrer har vundet de seneste fem udgaver af Banallock Trophy, men det er Asien, som fører efter førstedagen i årets turnering. Den spilles på Doha Golf Club i samme format som Ryder Cup og Solheim Cup.

I morgenens foursomes havde Rasmus Højgaard succes sammen med sin norske makker Kristoffer Reitan. De slog det sydkoreanske par Dong Min Kim og Jaemin Han med 2&1 og hjalp Europa til en føring på 3-2 ved frokostpausen.

I eftermiddagens four-balls svarede både Asien og det sydkoreanske par igen. Højgaard og Reitan tabte på hul 18, og Europa hentede kun halvandet af de fem point, og derefter er den samlede stilling 5,5-4,5 med fordel til Asien.

Fredag gentages processen, inden det hele bliver afgjort i singles lørdag.

Samme format er gældende i Patsy Hankins Trophy, hvor verdens nummer 13 blandt amatørerne, Puk Lyng Thomsen, er i kamp. Damernes turnering spilles også på den berømte golfklub i Qatar, og ligesom blandt herrerne er det Asien, som slap bedst fra førstedagen.

Den danske stjerne fik et halvt point med fra sin foursome med engelske Annabell Fuller, men Europa var bagud 3,5-1,5 ved pausen. Senere på dagen dannede Lyng Thomsen par med verdens numer syv, Frida Kinhult, men den stærke skandinaviske duo led et nederlag på 4&3 i deres four-ball. Asien vandt fire af de fem point og fører samlet 7,5-2,5.

Stillingen I Bonallack Trophy
Stillingen I Patsy Hankins Trophy 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer