Danske talenter går nytåret i møde med et brag | Golf.dk
Rasmus Højgaard har haft en hård uge med feber, men nu venter en god uge i selskab med verdens bedste juniorer

Foto: Frank Cilius

Danske talenter går nytåret i møde med et brag

28/12 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

De professionelle har alle for længst rundet golfåret af, men i juniorgolfen er der en vigtig opgave tilbage, inden 2017 bliver til 2018. 58 talentfulde golfspillere lige fra Qatar til Argentina er samlet til Junior Orange Bowl på The Biltmore Golf Course i Florida, og  blandt dem er tre danske repræsentanter. De spillede alle en fremtrædende rolle på den første af fire runder, som blev afviklet onsdag.

Det kan være svært at skille tvillinger ad, og det gælder endda også på golfbanen for Rasmus og Nicolai Højgaard fra juniorlandsholdstruppen. Begge lavede en eagle, begge brugte 67 slag, begge er fire slag under par. Den score rækker til fjerdepladsen med tre slag op til hollænderen Jerry Ji i front. 

19 spillere er under par, og den gruppe inkluderer også den tredje danske deltager, Rasmus Neergaard-Petersen. Herrelandsholdsspilleren producerede fire birdies, men satte også et par slag til, så dagens resultat endte i 69 slag. En delt 11. plads er et glimrende udgangspunkt for at spille med om titlen i den 54. udgave af den prestigiøse turnering. 

Mange store stjerner har gennem tiderne deltaget i turneringen. I 1991 hed vinderen Tiger Woods. 

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer