Danske stjerner fik tung start i Abu Dhabi | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen er to slag fra cutgrænsen efter en 74'er onsdag.

Foto: Getty Images

Danske stjerner fik tung start i Abu Dhabi

01/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen har begge imponeret på den anden side af Atlanten i denne sæson, og denne uge deltager de for første gang siden april i en turnering kun tællende på Ladies European Tour. Siden dengang har Madsen vundet tre gange på Symetra Tour, og på LPGA viste Pedersen nok til at få et af Annika Sörenstams wild cards til Solheim Cup.

Med al den succes var der grund til at forvente meget af de to danskere, da de vendte tilbage til LET, hvor de udviklede deres evner i de første par år som professioenelle, men begge fik en hård start på Fatima Bint Mubarak Ladies Open.

55 spillere gik Saadiyat Beach Golf Club under par, men der var ingen danskere i det selskab. Madsen lavede en doublebogey på dagens sidste hul og sluttede to over par. For Pedersen gik det endnu værre. En triplebogey på dagens tredje hul blev indledningen til en rædselsfuld forni. Den sluttede med en doublebogey, som bragte scoren til +7. Der blev pyntet en smule på det med birdies på dagens to sidste huller, men 77 slag placerer alligevel den 21-årige blandt de sidste i tabellen.

Den tidligere vinder af Order of Merit Lee-Anne Pace bruger også størstedelen af tiden i USA, men sydafrikaneren havde ingen problemer med at omstille sig til forholdene i Abu Dhabi. En score i 66 slag sendte hende alene på førstepladsen i -6. 

Et slag efter følger svenske Jenny Haglund og norske Marianne Skarpnord blandt seks spillere på andenpladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer