Danske seniorer spiller om medaljer ved EM | Golf.dk
Danmark er fremme i finalen ved EM for hold

Foto: Kim Worm

Danske seniorer spiller om medaljer ved EM

06/09 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

20 nationer er repræsenteret på PGA Sweden National, hvor EM for senior herrer spilles i disse dage, og den danske delegation viser sig flot frem i det skånske. Efter tirsdagens første runde lå de rød-hvide på femtepladsen. Onsdag kunne ingen overgå danskerne.

Med en samlet runde i +4 vandt de seks danskere en enkelt placering i den samlede stilling og kvalificerede sig dermed til Flight A og kampen om medaljerne med 12 slag at give af.

Især Hans Peter Jacobsen strålede i slagspilskvalifikationen med runder i 69 og 71, der gav en samlet score i -4 og en delt andenplads individuelt.

Onsdag blev også en god dag for Michael Flindt, Tony Jensen og Kim Worm, som alle var rundt i 73, +1. Christian Langkilde skulle bruge et enkelt slag mere, mens Henrik Daugaards score i 79 blev sorteret fra i det samlede regnskab.

Totalen for de 36 huller i +14 var 18 slag fra Irland og Skotland i spidsen, men danskerne går ind til torsdag morgens kvartfinale med selvtilliden i orden. Modstanderne hedder Spanien, som sluttede kvalifikationen på femtepladsen, fire slag efter Danmark.

I Slovakiet endte kvalifikationen uden succes for de danske senior damer. På Golf Resort Skalica sluttede de på 16. pladsen ud af 18 nationer og kommer altså ikke til at spille om metal i denne omgang.

Stillingen blandt herrerne
Stillingen blandt damerne

User Comments:

  • Senior EM

    20/09 - 2017 | Palle Schneider-Christensen

    Hvad hedder de syv EM-spillere, og fra hvilke klubber kommer de fra? Hvorfor ikke skrive det i f.eks. billedteksten.

  • Senior EM

    07/09 - 2017 | Mette Munch Mikkelsen

    Pinligt- at man ikke engang nævner at Helle Scheel laver HIO på første runde.....

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer