Danske problemer på challengetouren | Golf.dk
Martin Ovesen og de øvrige danskere havde problemer med at tøjle Morgado Golf & Country Club torsdag.

Foto: Getty Images

Danske problemer på challengetouren

10/05 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

I 2018 har Joachim B. Hansen været i forrygende form på challengetouren, og han har så sandelig gjort sig fortjent til en friuge. Alligevel er der 10 danskere til start i Open de Portugal, men ingen af dem formåede at tage over i Hansens fravær.

Morgado Golf & Country Club i det sydvestlige hjørne af den iberiske halvø var hård ved den danske delegation på første runde. 25 spillere gik banen under par, men alle de rød-hvide spillere er i plus efter 18 huller. 

Bedst gik det Mark Haastrup, som er +1 og på en delt 39. plads. I +2 på 67. pladsen finder man Martin Ovesen og Frederik Dreier. Morten Ørum Madsen er nummer 87 i +3.

Resten af kuldet er uden for top-100. Mads Søgaard, Daniel Løkke og Rasmus Hjelm var enige om scoren fire over par, og Niklas Nørgaard Møller, Victor Østerby og Jeppe Huldahl kom rundt i henholdsvis +5, +6 og +7.

Turneringen føres af spanske Adri Arnaus i -5. Den 23-årige deltager i sin kun sjette turnering i karrieren på challengetouren, og indtil videre har han kun klaret et enkelt cut. Det er han godt på vej mod at råde bod på. Efter en bogeyfri runde er han to slag foran fire spillere på andenpladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer