Dansk trekløver videre til finalen | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen er i top-30 i det tidlige stadie af finalerunden.

Foto: Getty Images

Dansk trekløver videre til finalen

28/01 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Sæsonstarten på LPGA Touren er ikke gået som håbet. Voldsomt vejr har givet forsinkelser, og arrangørerne har set sig nødsaget til at reducere Pure Silk – Bahamas LPGA Classic til 54 huller. Det er en ærgerlig start på 2018 for touren, men set med danske øjne ligner turneringen på Ocean Club Golf Course allerede en succes.

Nicole Broch Larsen havde spillet anden runde færdig lørdag, men Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen manglede stadig 11 huller søndag morgen i forsøget på at slutte sig til Broch Larsen i finalefeltet.

Det lykkedes for dem begge. Emily Pedersen havde ikke klaret et cut siden sent i juli sideste år, og hun kom i fare for at forlænge den kedelige stime, da to hurtige bogeys fra morgenstunden sendte hende til +6, den score, der skulle vise sig at blive cutgrænsen.

Tre sene birdies sendte dog den 21-årige Solheim Cup-spiller op til 44. pladsen i +3, et slag foran Broch Larsen (finalerunden er i gang, og efter birdie på sit første hul løb Pedersen ind i en triplebogey, der satte en stopper for fremgangen).

Skal det blive til dansk topresultat, ligger det til Koerstz Madsen. Anden runde blev underskrevet i 72 slag, -1. Det svarede til en delt 28. plads i +1. Hun har taget hul på finalerunden, og efter tre huller er hun -1 og tilbage til par samlet.

Turneringen føres i -7 af verdens nummer ét, Shanshan Feng. Amy Yang er på andenpladsen i -6, mens en håndfuld spillere inklusiv Brooke Henderson og Lexi Thompson deler tredjepladsen i -5.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer