Dansk trekløver i top-10 | Golf.dk
Der er langt fra Danmark til Miami, men Nicolai Højgaard, bror Rasmus og Rasmus Neergaard-Petersen spiller som var de på hjemmebane i Junior Orange Bowl.

Dansk trekløver i top-10

29/12 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Som nummer 242 ligger Nicolai Højgaard 159 placeringer under sin bror, Rasmus, på amatørernes verdensrangliste, men begge tvillinger har evner til at spille særdeles god golf. Onsdag gik de begge første runde af Junior Orange Bowl i 67 slag, og torsdag løftede Nicolai niveauet endnu en tak.

På Biltmore Golf Course i Florida lavede han birdie på hvert tredje hul på vej mod en 66'er, fem under par. Med en birdie på dagens sidste hul rykkede Nicolai Højgaard til -9, og det giver en delt andenplads i den præstigiøse turnering med 58 deltagere. Derfra er der fire slag op til hollænderen Jerry Ji, som fastholdt sin førsteplads med en 65'er.

Rasmus Højgaard tabte fire placeringer med en anden runde i par. Han er på nummer otte i -4 halvvejs gennem turneringen.

Feltets anden Rasmus, Neergaard-Petersen, var på 11. pladsen ved dagens start, og selvom han måtte notere bogey på to af banens tre par fem huller, blev det en fremragende runde for herrelandsholdsspilleren.

68 slag gav et spring frem til en delt sjetteplads i -5. Dermed er alle tre danske deltagere i top-10, og  det giver glimrende muligheder for at få danskere på podiet i årets sidste turnering.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer