Dansk klub planter 100 nye træer | Golf.dk
Formand Kjeld Birch, chefgreenkeeper Joe Thomsen og manager Peter Bjulf Gindrup efter plantningen af et af de mange træer, der skal pryde REE Golfklubs bane.

Foto: Privat

Dansk klub planter 100 nye træer

04/11 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

REE Golfklub ved Helsinge er i fuld gang med et træprojekt, der blandt andet kommer til at betyde indkøb af 100 nye træer.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Baggrunden er trist, i det sygdom har gjort det af med omkring 100 af banens træer, især rød-el.

Men klubben har ønsket at bevare banens personlighed, ligesom man er bevidst om de miljømæssige gevinster ved skovvækst.

- Der er allerede plantet en del nye træer, blandt andet egetræet bag 12. green, og med konsulentbistand fra Dansk Golf Union har klubben nu en plan for den fortsatte beplantning på banen, skriver klubben i sin pressemeddelelse.

Men fremover skal der altså plantes en del nye træer (herunder birk og eg), ligesom der skal flyttes eksisterende træer.

Der skal blandt andet plantes enkeltstående træer i roughen, som kan fungere som pejlepunkter for spillerne.

I forbindelse med projektet bad klubben sine 700 medlemmer om at lede efter sponsorer. I løbet af tre dage var træ-sponsoraterne udsolgt.

- Efterfølgende har flere udtrykt, at de står klar i kulissen næste gang, der bliver søsat et træprojekt som dette, meddeler klubben.

Det første af de nye træer blev plantet i fredags den 1. november.

REE Golfklub kunne samme dag byde velkommen til en ny golfmanager. Det er Peter Bjulf Gindrup, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Ledreborg Palace Golf Club.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer