Dansk Golf - som du aldrig har set det før | Golf.dk

Foto: Henrik Schou

Dansk Golf - som du aldrig har set det før

03/10 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Velkommen til Dansk Golf 5. Denne gang udkommer Danmarks største golfmagasin digitalt. Vi har elimineret tryktiden for at kunne producere bladet i pausen mellem årets to store golffester, Made in Denmark og Ryder Cup. Samtidig benytter vi nettets muligheder for at give masser af ekstra indhold i form af video, ekstra billeder og konkurrencer, som er svære eller umulige at realisere på print.

Ryder Cup er over os, og intet sted bliver du klædt bedre på end i Dansk Golf. Men vi ser også tilbage på Made in Denmark, vi ser nærmere på fænomenet hole-in-one, og vi tilbyder alt det eksklusive materiale, som Dansk Golf altid er garant for.

Det digitale magasin er nemt at navigere i. God læselyst.

Kom i gang med at læse

 

User Comments:

  • Dansk Golf - som du aldrig har set det før

    26/09 - 2018 | Peter Krogh

    Det er helt galt og i strid med alle anbefalinger. Hvis tanken er at golf.dk vælger at droppe det trykte magasin for at spare penge, risikerer i at miste flere medlemmer end besparelsen lægger op til. Det viser erfaringerne gennem de sidste 10 år. Personligt vil jeg være utroligt skuffet hvis ikke jeg modtager Dansk Golf. Der er selvfølgelig andre der er glade for det nye tiltag, men lad det være er valg det enkelte medlem foretager evt. via medlemslogin. Sidder selv med emnet inde på livet, og bliver frarådet af alle i forenings-netværket om at gøre som golf.dk. Håber ikke i vil opleve den samme konsekvens som andre magasin-udgivere har gjort før jer. Det er let at bryde ned men svært at indhente det tabte. Mvh Peter Krogh

  • Fremragende!

    23/09 - 2018 | Lars Hauskov Krabbe

    Monstermagasin og lækkert longread! Tak!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer