Dansk dominans på førstedagen af Harboe Open | Golf.dk
Frederik Dreier (tv.) og Oliver Suhr kan med en sejr i Harboe Open komme et stort skridt nærmere challengetouren.

Foto: ECCO Tour

Dansk dominans på førstedagen af Harboe Open

19/09 - 2018 | Pressemeddelelse

De danske profiler fik en forrygende start på Harboe Open by Slagelse Kommune og Sparekassen Kronjylland i Trelleborg Golfklub Slagelse. Hele fire danskere – og en enkelt finne, deler føringen efter de første 18 huller med scores i 67 slag, fem under par. 

Daniel Løkke, Jeppe K. Andersen, Frederik Dreier og Oliver Suhr deler føringen med finske Lauri Ruuska efter en blæsende dag i Slagelse. Og mens Løkke, Jeppe K og Ruuska kæmper for øjeblikkelig succes, så kan en sejr i Harboe Open være sæsonafgørende for både Frederik Dreier og Oliver Suhr.

Dreier og Suhr ligger henholdsvis nummer 14 og 15 på GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvorfra de fem bedste ved udgangen af sæsonen sikrer sig oprykning til challengetouren. Efter denne uges Harboe Open i Slagelse resterer der kun tre turneringer, inden det hele er afgjort. En sejr vil således for begges vedkommende sende dem meget tæt på top-5 og tilbage i kampen om oprykningspladserne. Torsdag spiller de igen side om side, og kan måske presse hinanden til at yde det maksimale.

Benjamin Poke, Christian Gløët, Martin Leth Simonsen, Mathias Gladbjerg og Nicolai Tinning, der ligeledes kæmper med om top-5 på GolfBox Nordic Golf League Ranking fik en blandet start på Harboe Open. Mens Martin Leth Simonsen lugter blod med sin 70'er, to under par, så ser det noget mere sort ud for Poke, Gløët og Tinning. Alle er placeret i tre over par, og skal spille sig op torsdag for at komme videre til fredagens finalerunde.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer