Danmarksmestrene i golfregler er fundet | Golf.dk
Sådan ser vandrepokalen ud og hvis du er god til de nye golfregler kan det måske blive din i år?
Bestyrelsen i Hjortespring Golfklub, ved Christian Holm (tv) og Sus Nielsen (th) modtog titlen og vandrepokalen d. 18. januar. Med på billedet er Hanne og Bent Rud som sammen med deres søn Jakob Rud, havde sat sig solidt på de tre første pladser i klubben. Hanne blev faktisk nr. 2. i det individuelle mesterskab, med et regel hcp. på -8,7

Danmarksmestrene i golfregler er fundet

22/01 - 2019 | Pressemeddelelse

GolfQuis har gjort status for regel handicappet på de ca. 10.000 GolfQuis spillere fra golfklubber over hele landet og uddelt to priser; én for den bedste golfklub og én for den bedste individuelle spiller.

Hjortespring Golfklub blev første Danmarksmester i golfregler for klubber.

Førstepladsen for klubber blev fundet blandt de klubber med det laveste ”elitehandicap”. Dette beregnes via gennemsnittet af regelhandicappet på de 10 bedst placerede GolfQuis spillere fra klubben.

- Det er med stor glæde, at vi kan kåre Hjortespring Golfklub som Danmarksmester i golfregler for klubber år 2018. Hjortspring Golfklub afsluttede året med et elitehandicap på 7,4 baseret på de følgende 10 GolfQuis spillere: Hanne Rud, Jakob Rud, Bent Rud, Kim H, Asger Laursen, Ken Thalund Nyborg, Jens Forup, Niels Markussen, Lars Bærensen, Lars Christensen.

Hjortespring vandt i et tæt opgør med Midtsjællands Golfklub som med et regel-elitehandicap på 7,6 var meget tæt på titlen. 3 pladsen blev indtaget af Dragør Golfklub, med et regel-elitehandicap på 10,9. Top-50 listen over danske klubber kan ses her.

Den individuelle Danmarksmester i golfregler blev Sven Westergaard.

Sven Westergaard fra Kellers Park Golf Club ved Børkop, sikrede sig førstepladsen for individuelle spillere med et imponerende regelhandicap på -12,6.

Andenpladsen gik til tidligere omtalte Hanne Rud fra Hjortespring Golfklub med et regel hcp. på -8,7 og tredjepladsen kunne Søren Bush fra Solrød Golfklub med et regel hcp. på -6,2 sætte sig på.

Fra og med året 2018 afholder GolfQuis Danmarksmesterskabet i golfregler, baseret på ranglisten i appen. Mesterskabet vil blive en tilbagevendende årlig begivenhed, så selvom du måske aldrig bliver Danmarksmester i golfspillet kan du stadig nå at blive Danmarksmester i golfregler.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer