Danmarks bedste firmagolfere fundet, og Danmark hyldet for holdånd | Golf.dk
BB Fugeentreprise med Bo Bjerre og Jens Berger vandt efter 10 års tilløb DM i Firmagolf; Lintrup & Norgart Open

Foto: Green Time

Danmarks bedste firmagolfere fundet, og Danmark hyldet for holdånd

26/11 - 2018 | Martin Rahbech

Der er en særlig turnering for danske virksomheder med Lintrup & Norgart Open, som også er kendt som DM Firmagolf.

Vinderne blev BB Fugeentreprise med Bo Bjerre og Jens Berger. De deltog i turneringen for tiende gang, og de vandt turneringen, der blev spillet på det portugisiske femstjernede luksus-resort, Praia D’El Rey Golf & Beach Resort.

”Nu har vi spillet med i firmagolfen i 10 år, og så var det dejligt endelig at kvalificere sig til finalen og selvfølgelig kronen på værket at vinde den også”, sagde Bo Bjerre efter sejren, ”men den største oplevelse var selvfølgelig at være med på finalerejsen, med nogle dejlige mennesker, et flot hotel og nogle helt fantastiske og spændende baner", sagde Bo Bjerre ifølge green-time.com

Centro de Portugal og TAP Portugal var hovedsponsorer for finalearrangementet

Green Time var også involveret i en helt anden turnering med målgruppen: alle golfere op til hcp 25,4, da der blev afviklet World Golfers Championship i Malaysia.

Her blev der spillet kvalifikation i 16 danske klubber inden landsfinalen i Royal Oak Golfklub. Her blev der fundet fem vindere, som repræsentere Danmark i Johor Bahru i Malaysia.

Her blev det ikke til danske topresultater, men alligevel blev det til en særlig anerkendelse.

Danmark fik overrakt Sven Tumba Spirit Award for det land, der havde udvist den bedste holdånd, den bedste indstilling på banen og i det hele taget spredt glæde omkring holdet.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer