Danmark viser kvalitet i bredden | Golf.dk
Danmark kommer i kamp mod England i kvartfinalen ved EM.

Foto: EGA

Danmark viser kvalitet i bredden

11/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Under første runde af damernes EM var Malene Krølbøll og Sofie Kibsgaard Danmarks stærkeste kort med runder i 66 og 67, men de havde ikke samme succes onsdag på Golf Club Murhof i Østrig.

Med scores i henhldsvis 74 og 73 bidrog de begge til Danmarks total, men det var andre spillere, som strålede, da sjettepladsen blev vekslet til en fjerdeplads under de 18 afgørende huller af slagspilskvalifikationen.

- Det var en fed dag, hvor der blev spillet til fra formiddagen, og hvor Cecilie Finne-Ipsen, Karen Fredgaard og Marie Lund-Hansen bekræftede holdets bredde ved at være -10 efter deres runder, skrev landstræner Thomas Poulsen efter runden.

Prisen for mest forbedrede spiller gik til Cecilie Finne-Ipsen. Efter tirsdagens 78'er kunne hun skrive under på 69 slag.

69 slag var også alt, hvad Marie Lund-Hansen skulle bruge, mens Karen Fredgaard var holdets bedste med en 68'er.

Fratrukket Puk Lyng Thomsens 79'er beløb dagens danske total sig til 353 slag, syv under par. Samlet sluttede holdet -13 for de 36 huller, hvilket var seks slag bedre end kravet for at komme med i Flight A.

- Vi kender vores styrker og går fortrøstningsfulde og med højt løftet pande ind til kvartfinalen mod England i morgen, skrev Poulsen.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer