Danmark ude af GolfSixes | Golf.dk
Danmark er under pres på Oitavos Dunes, hvor de led nederlag på første runde af GolfSixes.

Foto: Getty Images

Danmark ude af GolfSixes

07/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

De 16 hold til start ved GolfSixes er inddelt i fire grupper, hvor alle møder alle i greensomes, inden de to bedste fra hver går videre til lørdagens kvartfinaler. Danmark, repræsenteret ved Jeff Winther og Joachim B. Hansen, er i gruppe med Sydafrika, Spanien og Italien, som var danskernes modstandere i første runde.

Italien er repræsenteret ved Lorenzo Gagli og Victor Perez. Victor Perez fra Frankrig, som blev født i Tarbes nær Pyrenæerne og spillede for Frankrig ved Eisenhower Trophy i 2014? Ja, den Victor Perez.

Der er mindre forvirring omkring Hansen og Winther som begge er fra Sjælland og derfor pæredanske, men ikke desto mindre var det ”italienerne”, som gik fra opgøret med de tre point. 

Par på andet hul var nok til at binge italienerne foran, og de fordoblede deres forspring med en birdie på tredje hul. Danskerne trak et hul tilbage med par på femte hul, men de formåede ikke at fuldende comebacket.

I andenn match mødte danskerne Sydafrika, og igen blev det til et nederlag på 2-1. I gruppens andet opgør delte Spanien og Italien 2-2, hvilket bragte begge hold til fire point. Det betyder, at Danmark er ude af GolfSixes allerede inden dagens tredje match mod Spanien.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer