Danmark spiller med om medaljerne | Golf.dk
Anne Normanns 69 slag torsdag var den næstbedste runde i feltet. Samlet er hun et slag over par inden fredagens afgørelse.

Foto: Brian Rasmussen

Danmark spiller med om medaljerne

27/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Anne Normann fra Rungsted fik ikke nogen særlig god start på det uofficielle VM – World Junior Girls Championship. Det 18-årige talent skulle bruge 78 slag, men i de to efterfølgende runder på Angus Glen Golf Club - South har hun kæmpet på forbilledlig vis og går nu ind til finalerunden på 10. pladsen som bedste dansker i +1.

Onsdag brugte Normann 70 slag, og torsdag var hun et slag bedre. 69'eren talte fem birdies, og det var dagens næstlaveste score og to slag bedre end den førende himmmelstormer Atthaya Thitikul. 

Den 16-årige pige fra Thailand synes dog uden for rækkevidde. Der er 10 slag mellem hende og Normann, mens danskeren har syv slag op til podiets nederste trin.

Når mesterskabet skal afgøres fredag, er Amalie Leth-Nissen på 12. pladsen i +3 efter gårsdagens 73'er, mens der stod 74 på Natacha Høst Husteds seneste scorekort. Hun er 13 over par og placeret lige i midten af feltet på 60 spillere.

Tidligere på året var de tre danskere med på det vindende EM-hold i Spanien, og det er da også kollektivt, de har de bedste chancer for at få metal med hjem fra Canada.

Helt i toppen af stillingen tog Korea over. De fører i -10 med et slag ned til Thitikuls Thailand. Det tyder på, at kampen om guldet skal stå mellem de to asiatiske nationer, for fra Thailand er der syv slag ned til Italien på tredjepladsen i -2.

Danmarks score for tredje runde blev to under par, kun overgået af Korea, og samlet for turneringen spillede de rød-hvide sig til +2. Det rækker til en femteplads, og med kun fire slag op til Italien, kan det ende med flere glade dage for Danmarks pigelandshold.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk