Danmark klar til kvartfinalen | Golf.dk

Danmark klar til kvartfinalen

06/05 - 2017 | Martin Rahbech

Det startede om ikke i røg og damp så i noget røg og stærk stemning, da Danmark indtog trapperne til første tee på Centurion Club til anden runde i premiereudgaven af Golf Sixes med vink til tilskuerne og high fives til maskotten.

Danmark åbnede festlighederne med uafgjort mod Holland, men tv-signalet og tilskuerne var parate, da Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen skulle tage kampen op mod hjemmebanefavoritterne Chris Wood og Andy Sullivan.

Der var masser af lyd på tilskuerne, der dog holdt den gode stil og lod spillerne eksekvere deres slag i ro. Men der var meget stemning på de seks huller, der skulle spilles. Den danske duo spillede fint, men fik ikke noget ud af det, og det blev ikke til vundne huller til hverken England eller Danmark.

- Det var rimeligt intenst derude. Tilskuerne var fantastiske. Vi spillede fint golf, og vi havde begge to chancer, som vi ikke udnyttede, men vi spillede rimelig godt, sagde Thorbjørn Olesen efter anden runde i et direkte interview på banen af den friske kommentator.

Han spurgte også til Thorbjørn Olesens succes i World Cup.

- Denne uge er meget anderledes end World Cup, fordi vi spiller hulspil. Jeg elsker det og havde en god makker i Lucas, som holede nogle vigtige putts på de sidste huler, så jeg er nok bare heldig med mine makkere, sagde Thorbjørn Olesen med et glimt i øjet.

Makkerskabet mellem Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen viste sig at blive afgørende, da Danmark i tredje runde skulle op mod Indien. 

Efter to uafgjorte kampe skulle der en sejr til, hvis Danmark skulle være sikre på at slutte puljen i top 2 og altså rykke videre til søndagens kvartfinale.

En tæt match uden vunde huller blev næsten afgjort, da Lucas Bjerrregaard slog et fantastisk teelsag på det 124 meter lange femte hul og gav en birdiechance, som Thorbjørn Olesen udnyttede.

Forspringet blev forsvaret på 6. hul, og derfor endte Danmark med fem point efter en sejr og to uafgjorte kampe og det placerede dem på andenpladsen.

England sluttede som rigtig mange omkring Golf Sixes håbede på førstepladsen og er klar til kvartfinalen.

Danmarks modstander i kvartfinalen bliver Frankrig, som vandt deres pulje med sejre over Sverige og Sydafrika og delte mod Italien, der også kom i kvartfinalen.

Søndagens kvartfinaler er:

Danmark - Frankrig
England - Italien
Thailand - Australien
Skotland - Portugal

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer