Danmark i stærkeste opstilling i Abu Dhabis varme | Golf.dk

Danmark i stærkeste opstilling i Abu Dhabis varme

01/11 - 2016 | Martin Rahbech

Alle danskere med en plads på Ladies European Tour er taget til Abu Dhabi, hvor de ved Saadiyat Beach Golf Club tæt på kysten er klar til kamp ved Fatima Bint Mubarak Ladies Open.

Her blev der meldt om 34 graders varme og bragende sol mandag.

Fire af de fem danskere var i USA for at spille Q-School til LPGA. Nicole Broch Larsen og Emily Pedersen klarede sig videre til Final Stage, der afvikles i slutningen af november. 

De holder turneringsformen skarp i denne uge,

Nanna Koerstz Madsen havde ambitioner om at nå LPGA, men må tage en sæson mere på Ladies European Tour, men målet for sæsonen er at slutte så højt som  muligt på Order of Merit, hvor hun er på en 6. plads inden turneringen i Abu Dhabi.

Daisy Nielsen var også med i USA, men måtte også acceptere en misset chance. Hun har meldt sig til Q-School til Ladies European Tour, da hun er nede på 119. pladsen på Order of Merit.

Femte dansker til start i denne uge er Malene Jørgensen, der har været meget formstærk i efteråret. Hendes tre seneste turneringer har budt på 11. plads, ottendeplads og femteplads.

En særlig tilskuer til turneringen vil være Annika Sörenstam. Hun er med som TV-kommentator, men hun er også Europas kaptajn til Solheim Cup i 2017, og hun kender udmærket de danske profiler og har dem uden tvivl også i søgelyset til Europas hold.

Fatima Bint Mubarak Ladies Open spilles over 72 huller med start onsdag.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer