Danmark går ubesejret i semifinalen | Golf.dk
Der blev tid til hygge efter sejren over Spanien.

Foto: Kim Worm

Danmark går ubesejret i semifinalen

07/09 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Der var ingen slinger i valsen da seks danske seniorer stod skulder ved skulder i kvartfinalen ved EM for hold. Slagmarken var PGA Sweden National på den anden side af sundet, og modstanderen Spanien.

Christian Langkilde fra Simon's og Kim Worm fra Ledreborg hentede en sikker sejr på 3&1 i dagens eneste foursome. 

I  første single blev det mere tæt, men Hans Peter Jacobsen, der sluttede på en imponerende andenplads i slagspilskvalifikationen, hev stikket hjem med ét hul. Klubkammeraten Tony Jensen fra Odense sikrede sin sejr på 2&1 på hul 17.

Med tre point ud af fem mulige i banken var den samlede sejr allerede sikret. Derfor gav Henrik Daugaard og Michael Flindt deres respektive modstandere hånd og forlod kamppladsen med et halvt point hver. Efter en sejr på 4-1 er Danmark sikre på at komme i direkte kamp om metal. 

Om det bliver guld eller bronze, der skal spilles om, afgøres fredag morgen. Efter matchen blev der tid til hygge, inden fokus blev rettet mod morgendagens vigtige opgør.

- Sejren blev fejret med en omgang frisklavede kanelboller til hele holdet, og efter lidt frokost stod den på en omgang træning og justeringer til morgendagens kamp mod Scotland, der der de sidste mange år har været med helt fremme, skriver Kim Worm til Golf.dk.

Klokken 08.54 går det løs, og der er livescoring efter hvert tredje hul via linket.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer