Danmark er verdensmestre | Golf.dk
Danmarks hold spillede sig hele vejen til sejren i Japan

Foto: Toyota Junior World Golf Cup

Danmark er verdensmestre

15/06 - 2018 | Martin Rahbech

Danmark er blandt de allerbedste i verden, når det kommer til juniorgolf. De vandt fredag “TOYOTA Junior Golf World Cup". 

Det er verdens eneste juniormesterskab på verdensplan, og det fungerer som en slags uofficielt VM, hvor 15 hold var med i finalerunden.

Men det ændrer ikke på, at det er en meget stærk præstation for de danske drenge på Chukyo Golf Club. De danske drengespillere vandt også sidste EM i 2017. Frederik Sejr fra Mollerup og Højgaard-tvillingerne fra Gyttegård var med til at vinde på La Manga i sommer, og alle tre var også med i Japan i denne uge.

Det fjerde medlem af det VM-vindende hold i denne uge er Sebastian Friedrichsen fra Asserbo.

Danmark var syv slag efter Spanien inden finalerunden, men det vendte Danmark med en finalerunde i -10 og det kunne Spanien med en runde i -1 ikke svare igen på. Så Danmark vandt med en total i -23 to slag foran Spanien.

Individuelt var tvillingerne Højgaard fra Gyttegaard Golfklub i særklasse. Rasmus Højgaard sluttede turneringen med stærk stil med en bogeyfri 64’er (-7) med syv birdies.

Samlet vandt han med en total i -16 den individuelle konkurrence. Han sluttede fire slag foran Nicolai Højgaard på andenpladsen.

Nicolai Højgaard spillede sin finalerunde i 67 slag (-4). Sammen med Frederik Sejrs runde i 72 slag (+1) gav det en holdscore i -10 hvilket altså rakte til den flotte sejr.

Link til resultatet
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer