Dårlig danskerdag på 18. hul | Golf.dk
Hul 18 set fra teestedet.

Foto: Getty Images

Dårlig danskerdag på 18. hul

26/08 - 2017 | Jakob Schmidt

Statistikkerne fortæller, at hul 18 er det sværeste par fire-hul på banen, og det kunne danskerne i den grad nikke genkendende til.

Tre pars, tre bogeys og to dobbeltbogeys, betød at den gennemsnitlige score på hullet endte på næsten 4,9 slag for de otte danskere.

Feltets snit var på 4,53 slag på hullet, hvor vand er i spil i både drive og andetslag.

Hårdest var det for Mads Søgaard og Martin Ovesen, som begge havde problemer med at ramme fairway, og måtte indkassere dobbeltbogeys.

Der hersker næppe tvivl om, at Lasse Jensen mærkede den største skuffelse. En god runde blev afsluttet med et tre-putt fra under tre meter, og publikum måtte pakke deres birdie-ænder væk igen.

Dagens bedste dansker, Thorbjørn Olesen, sendte sit andetslag i bunkeren bag green, og den anden halvdel af tobolden, Matt Wallace, gjorde det samme.

Forskellen var dog, at Matt Wallace slog den væsentligt tættere på pinden end Thorbjørn Olesen, som afsluttede dagens runde med en bogey.

Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard, var de eneste der kunne præstere en par, og dette uden oplagte birdie muligheder.

Feltet er ufatteligt tæt, og hul 18 kan få en vigtig rolle for danskernes vinderchancer i morgendagens finalerunde. Vi krydser fingre for, at lørdagens fejl ikke gentages, og spillerne samt tilskuerne får den afslutning som alle håber. Nemlig den første danske vinder af Made in Denmark.

Link til stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer