Corona-virus ødelægger paragolferes drømmetur | Golf.dk
Jonas Lolk fra Mølleåens Golfklub er en af de fire spillere, der går glip af en oplevelse for livet.

Foto: Jesper Hviid

Corona-virus ødelægger paragolferes drømmetur

12/02 - 2020 | Dansk Golf Union

Macau Golf Masters, som afvikles i slutningen af april 2020, er en af de helt store turneringer for spillere med udviklingshandicap, autisme og lignende diagnoser. Det er en årlig turnering med deltagelse af dygtige spillere fra hele verden.

Danske spillere har tidligere klaret sig vældig godt, og ikke mindst derfor var Danmark inviteret. Det særlige ved denne event er at det hele - bortset fra flybilletten - er finansieret af sponsorer, så derfor var det rent økonomisk meget overkommeligt at deltage.

Billetterne blev derfor hurtigt reserveret og truppen kunne se frem til noget af en drømmetur med VIP-service, 5-stjernet hotel og spil på en superlækker golfbane - indtil Corona-virusset dukkede op og ødelagde det hele.

DGU´s paragolf-konsulent, Jesper Hviid, udtaler i den forbindelse.

- Set med DGU-briller mener vi, at det eneste rigtige valg var at melde afbud , selv om turneringen endnu ikke er officielt aflyst. Vi er naturligvis utroligt kede af det på spillernes vegne, De har med god grund set frem til en stor oplevelse, men vi mener at det vil være uforsvarligt at sende truppen afsted under de omstændigheder som Corona-virusset har forårsaget.For alles skyld håber vi, at WHO og de kinesiske myndigheder får kontrol over Corona-virusset, og vi håber ligeledes at der kommer en ny invitation i 2021.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer