Corona-krise: Made in Denmark vil lytte til anbefalingerne | Golf.dk
Corona-virussen har allerede ført til flere aflysninger på europatouren. Nu kan regeringens tiltag om at begrænse større folkemængder i teorien bringe Made in Denmark i fare.

Foto: Getty Images

Corona-krise: Made in Denmark vil lytte til anbefalingerne

06/03 - 2020 | Henrik Søe

Myndighederne i Danmark opfordrer nu til at aflyse eller udskyde alle arrangementer med over 1.000 mennesker. 

- Vi udsender nye anbefalinger om større arrangementer. Vi opfordrer arrangører til at udskyde eller aflyse alle arrangementer med over 1.000 deltagere. Der vil være omkostninger forbundet med dette her for almindelige mennesker, familier, virksomheder og arrangører, sagde statsminister Mette Frederiksen (S) på et pressemøde fredag.

Hvis opfordringen stadig gælder om et par måneder, er det også i fare for at ramme Made in Denmark, som efter planen skal afvikles 21.-24 maj. Made in Denmark har i de sidste seks år har tiltrukket mellem 65.000 og 87.000 tilskuere til turneringerne i Himmerland og Silkeborg. 

Turneringens promoter Flemming Astrup oplyser over for Golf.dk, at man på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentarer til myndighedernes opfordring.  

- Vi følger selvfølgelig med og lytter til Sundhedsstyrelsen og European Tours beslutninger, lyder det fra Flemming Astrup. 

Tre turneringer på European Tour er blevet ramt af aflysninger, og det samme er tilfældet på LPGA Tour. Læs mere om det her. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer