Comeback af Cappelen i Bermuda Championship | Golf.dk
Sebastian Cappelen pryder også forsiden af det seneste nummer af Dansk Golf.

Foto: Rob Carr, Getty Images

Comeback af Cappelen i Bermuda Championship

03/11 - 2019 |

Der blev kæmpet til det sidste for Sebastian Cappelen på den lille ø Bermuda midt i atlanterhavet. Ovenpå en nedslående tredje runde kunne Cappelen kun pynte på resultat i sidste runde og med en bogey-fri en af slagsen hoppede han 16 pladser op i tabellen.

Selvom en delt 35. plads ikke lyder specielt godt, kan Cappelen stadig være godt tilfreds med sin præstation i denne weekend. Han har nu klaret fire ud af fem cuts på PGA touren og får samtidig nogle vigtige FedEx Cup-point og hopper otte pladser op i den sammenhæng.

Modsat tredje runde, som bød på tre bogeys og to dobbeltbogeys, var Cappelens spil yderst stabilt fra start til slut. Efter runden kunne han skrive under på et scorekort med fem birdies og resten pars, hvilket gav ham hans bedste resultat i turneringen i 66 slag.

Cappelen endte turneringen i samlet -8, hvilket er 16 slag dårligere end vinderen af Bermuda Championship, Brendon Todd, som lagde ud med syv birdies i træk.

Selvom det er imponerende nok i sig selv, så var amerikanske Todd ikke færdig med at lave birdies. Han kunne løfte trofæet i turneringen efter en afsluttende runde i 62 slag og med fire slag ned til nærmeste efterfølger Harry Higgs.

Higgs var ellers i front efter tredje runde men en 68'er var ikke nok til at spille op med Brendon Todd.

Link til resultatet.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer