Cobra lover banebrydende fremskridt med Speedback | Golf.dk
Cobra Speedback driver.

Foto: Cobra Golf

Cobra Speedback driver

Foto: Cobra Golf

Cobra Speedback jern

Foto: Cobra Golf

Cobra lover banebrydende fremskridt med Speedback

06/11 - 2018 | Pressemeddelelse

Cobra Golf har introduceret 2019 udgaven af Speedback-serien med både driver, fairwaykøller, hybrider og jern. For første gang opnår Speedback-køllerne ægte optimering af aerodynamik og lavt tyngdepunkt (CG). Jern og hybridkøller er også pakket med den nye teknologi, som betyder lavt CG og højt MOI, hvilket giver den perfekte blanding af ball speed og tilgivelse.

For første gang i golf har man med King F9 driveren formået at kombinere en yderst aerodynamisk form på køllehovedet med et lavt tyngdepunkt. Speedback ændrer grundformlen for, hvordan en driver bliver designet. Ved brug af et CNC Precision Milled Face har man skabt en tyndere slagflade, som tests viser, giver op til halvanden mph højere ball speed end traditionelle polerede slagflader. 

Blandt andet er køllen også kreeret med en stor kulfiberkrone, som sparer 10 gram vægt i forhold til en driver med titaniumkrone. Strategisk placerede PWR riller er et af de tiltag, der gør Speedback til en sand ”aeroficient” driver.

- I år har Cobras ingeniører taget aerodynamik til et nyt niveau. Vi mener, vi har fundet den ultimative formel for fart, da sand aerodynamisk innovation og lavt tyngdepunkt aldrig tidligere er blevet kombineret så succesfuldt, udtaler vicepræsident for Cobras udvilkingsafdeling, Tom Olsavsky.

Driveren, som Bryson DeChambeau vandt Schriners Hospitals for Children Open med,  kommer til at koste 3.499 kroner og er tilgængelige fra ni til 12 graders loft samt i dame- og juniorudgaver. Alle modeller har justerbart loft.

King F9 Speedback jernene er tilgængelige som standard sæt og One Length, og er proppet med en imponerende række banebrydende teknologier, som leverer længde og tilgivelse uden sidestykke. Traditionelt set har man i et Game Improvement jern været nødt til at vælge mellem længde og tilgivelse. I de nye F9 jern var Cobras ingeniører i stand til at levere den ultimative kombination af begge gennem Speedback teknologien, et design-koncept som benytter innovative og forskellige elementer i forhold til traditionelle Game Improvement jern. Gennem udformningen af Speedback var ingeniørerne i stand til at optimere et lavt CG og højt MOI (Moment of Inertia) for at skabe Cobras længste, hurtigste og mest tilgivende jern.

- Det kan ikke overdrives, hvor teknologisk avancerede King F9 Speedback jernene er. Golfspillere har været tvunget til at vælg mellem længde og tilgivelse i deres Game Improvement jern. Ville man have mere længde, måtte man ofre tilgivelse og vice versa. Med de nye Speedback jern kan spillerne få det bedste af begge verdener. Aldrig har et Game Improvement jernsæt haft den perfekte blanding af længde og tilgivelse. Ikke før nu, udtaler Tom Olsavsky.

Jernene – både standard og One Length - koster 5.499 kroner med stålskafter. Prisen med grafitskafter er 6.499.

Hybridkøllerne i samme serie kommer også i en One Length udgave og kombinerer Speedback teknologien med de populære Baffler skinner i bunden af køllen, hvilket giver den bedst præsterende hybrid i Cobras historie. Bafler skinnerne er også en del af designet i  fairwaykøllerne.

Hybridkøllerne designet til mænd kommer i 17, 19 21 og 24 graders loft. Dameudgaven er tilgængelig i 22, 25, 28 og 31 grader. Prisen er 1.699 kroner.

Fairwaykøller koster 2.199 kroner.

Alle produkter er i handlen fra 18. januar.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer