Cobra lancerer ny generation af KING Forged TEC | Golf.dk
Cobra KING Forged TEC

Foto: Cobra Golf

Cobra lancerer ny generation af KING Forged TEC

08/10 - 2019 | Pressemeddelelse

Cobra har netop præsenteret en ny generation af jernserien King Forged TEC. De er formet som traditionelle muscle back-jern, men under overfladen gemmer sig den seneste teknologi, som løfter køllen til et helt nyt niveau, når det kommer til længde og feel.

Ved at skabe en hul konstruktion får den nye KING Forged TEC flere fordele sammenlignet med et traditionelt smedet jern. Vigtigst af alt er vægten blevet distribueret dybere i køllen og nærmere hæl og tå for mere tilgivenhed, og det har samtidig været muligt at konstruere den smedede slagflade med samme karakteristika som Cobras drivere og fairwaykøller. 

Den fleksende slagflade – PWRSHELL Face – giver betydeligt mere længde, og det har endda været nødvendigt at bremse farten i køllens sweetspot for at give ensartede resultater, hvorend på slagfladen bolden rammer. En tungstensvægt går fra tåen og ind bag køllens sweetspot, hvilket gør det nemmere at arbejde med bolden.

Derudover er hulrummet fyldt med en energi-og lydabsorberende skum, som giver blød feel og den helt rette lyd.

Alle jernene er udstyret med Cobra Connect Powered by Arccos, som indsamler alle tænkelige data og giver mulighed for at blive klogere på styrker og svagheder i spillet.

KING Forged TEC produceres også som ONE Length, hvor alle jern har samme længde skaft, mens køllehovederne er blevet justeret, så svingvægten er den samme sættet igennem.

Jernene bliver sat til salg i butikkerne fra 1. november. Prisen for et sæt fra 5-jern til pitching wedge er 7.499 kroner med KBS $-Taper Lite stålskafter. Det er også muligt at købe jernene custom fittet med Project X Catalyst 80 grafitskafter.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer