Club Car tegner nyt sponsorat med Dansk Golf Union | Golf.dk

Club Car tegner nyt sponsorat med Dansk Golf Union

02/03 - 2020 | Dansk Golf Union

Verdens største producent af golfbuggies bliver sponsor for Danmarksturneringen for seniorer, veteraner og superveteraner, samt senior- og veteranranglisterne.

Det er sikret med en ny aftale, som er indgået for 2020-sæsonen.

- I Club Car er vi stolte af, at vi i år opgraderer det gode samarbejde, vi har med DGU, og bliver titelsponsor for ranglister og danmarksturnering for seniorer og veteraner i 2020, udtaler Peter E. Jespersen, der er direktør for Club Car i Danmark.

Han slår fast, at for Club Car giver det god mening at bakke op om sundhed og livskvalitet som kerneværdier i golfsporten. Virksomheden ønsker også at bruge samarbejdet til at gøre opmærksom på fordelene ved at køre i buggy.

- For mange seniorer betyder det utroligt meget at kunne fastholde at være aktive i en golfklub. Det handler både om at kunne holde sig fysisk aktiv, men også om at være en del af et hyggeligt socialt fællesskab. Her kan det at køre i en buggy være en hjælp, når fysikken begynder at svigte, fortsætter Peter E. Jespersen.

Også i Dansk Golf Union er man begejstret for den nye aftale.

- Det er godt for Dansk Golf Union at samarbejde med en af de store aktører i golfbranchen. Det viser, at man som stort firma kan se fordelen i at bruge os som sparringspartner for at få sit brand ud og nå sine salgsmål, lyder det fra Jesper Skotte, der er salgsdirektør i Dansk Golf Union.

Aftalen mellem Dansk Golf Union og Club Car gælder indtil videre for et år, men begge parter forventer at forlænge samarbejdet.

Finalespillet i Danmarksturneringen for seniorer, veteraner og superveteraner bliver spillet på H.C. Andersen Golf i Bogense den anden weekend i september.

Seniortouren slutter den sidste weekend i september i Ledreborg Palace Golf Club.

 

User Comments:

  • Verdens fedeste golfbil er faktisk DANSK

    04/03 - 2020 | Alan Nørgaard

    Det er da noget af det mest tåbelige jeg længe har hørt, at DGU vælger at samarbejde med en amerikansk producent af golfbiler, når verdens fedeste golfbil GARIA jo nu engang er DANSK... Håber virkelig man har forsøgt at lave en aftale med GARIA først, ellers er det en kæmpe ommer DGU!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer