Chez Reavie skriver historie med eaglefest på Hawaii | Golf.dk
Chez Reavie havde en god fredag med sine wedges.

Foto: Sam Greenwood/Getty Images

Chez Reavie skriver historie med eaglefest på Hawaii

12/01 - 2019 | Kasper Ørkild

PGA Tour er fortsat på Hawaii ovenpå sidste uges Sentry Tournament of Champions. Nu står den på Sony Open på Waialae Country Club, hvor der fredag blev skrevet historie.

Det er godt nok Matt Kuchar, som fører turneringen efter to runder i 63 slag. Men fredag var det i høj grad Chez Reavie, som trak opmærksomhed. Den 37-årige amerikaner lavede tre eagles på par 4-huller, og det er første gang, siden PGA Tour i 1983 begyndte at tælle slagene hul for hul, at det er sket.

På hullerne 6, 10 og 16 slog han i hul fra distancen med henholdsvis 120, 90 og 135 meter til hullet. På hul 8 formåede han også at ramme pinden i sit andetslag.

- Jeg er nok nødt til at købe en lottokupon i dag, siger Chez Reavie til PGA Tours hjemmeside.

Dermed havde han flere eagles end birdies i anden runde af Sony Open. Med en bogey og en double bogey på kortet endte det med en runde i 63 slag - kun fem slag under par. Reavie gik også sin første runde ved turneringen i 63 slag, og dermed indtager han en tredjeplads inden lørdagens strabadser.

En spiller med et mere konventionelt scorekort er Matt Kuchar. Efter seks birdies, en eagle og en bogey kom han ind med en runde i syv slag under par, hvilket han også gik om torsdagen.

- Det er ikke forventet, men ufatteligt spændende, at skyde syv under par to gange i streg, siger Matt Kuchar til PGA Tour.

I fredagens runde sikrede Kuchar sin anden 63’er ved at sænke et overskueligt putt for eagle på hul 18. Det putt gjorde, at den 40-årige amerikaner har førstepladsen for sig selv, da Andrew Putnam er 13 slag under par efter turneringens første to runder.

Adam Svensson førte Sony Open efter første runde, da han torsdag kom rundt i 61 slag. Men den canadiske rookie kunne ikke holde på formen gennem fredagen og strøg ned gennem leaderboardet efter en runde i 74 slag.

Jordan Spieth missede cuttet ved Sony Open og er ikke med i weekenden.

Se stillingen her

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer