Challengetouren inviterer damerne indenfor | Golf.dk
Martin Leth Simonsen er fire slag fra førstepladsen efter første runde af challengetourens stop i Nordirland.

Foto: Getty Images

Challengetouren inviterer damerne indenfor

15/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Samme pengebeløb, samme baner, forskellige trofæer. Det er situationen denne uge på challengetouren, hvor kvinderne er inviteret indenfor.

Ingen danskere deltager i kvindernes turnering, hvor Eleanor Givens fra England fører i -6, men hos herrerne, hvor skotten Craig Ross fører i samme score, er der Danmark talstærkt repræsenteret. 

Efter karrierens bedste resultat i sidste uges Made in Denmark Challenge, en delt tredjeplads, lagde Benjamin Poke ud med en runde i par.

Turneringen spilles på Galgorm Castle Golf Club og og Massereene Golf Club, og der var ikke den store forskel på sværhedsgraden under første runde. 

Pokes score i par rækker til en delt 54. plads som tredjebedste dansker. Foran sig har han Peter Launer Bæk i -1. Fynboen var to over par, da han lavede den første af tre birdies i træk, inden en par på hul 18 sendte ham på 35. pladsen natten over.

Bedst gik det Martin Leth Simonsen, som lavede fire birdies og to bogeys på vej mod en delt 20. plads.

Resten af de danske deltagere var over par på førstedagen. På 81. pladsen i +1 finder man Jeppe Huldahl og Rasmus Højgaard.

Marcus Helligkilde er tre slag over par på 129. pladsen, og man skal endnu længere ned i stillingen for at finde Nicolai Højgaard.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer