Casey fortsætter kursen mod titelforsvar | Golf.dk
Paul Casey har øjnene på den pokal, som han allerede erobrede sidste år.

Foto: Cliff Hawkins/Getty Images

Casey fortsætter kursen mod titelforsvar

24/03 - 2019 | Kasper Ørkild

Det er fortsat titelforsvareren Paul Casey, der fører Valspar Championship, som spilles på Innisbrook i Palm Harbor, Florida.

Lørdag havde han en fantastisk mulighed for at lægge flere slag mellem ham og alle andre forfølgere, da han var fire under par efter 14 huller på den sene runde. Men med en bogey på sidste hul måtte englænderen nøjes med at føre turneringen med ét slag inden finalerunden.

Med en samlet score på -9 har han således ét slag ned til Dustin Johnson og to ned til Jason Kokrak, som listede frem på leaderboardet lørdag.

Amerikaneren gik en 66’er ovenpå en fantastisk bagni. De første seks huller efter at have turnet gik han fem slag under par - hvilket også blev rundens resultat.

En hole-in-one på 15. hul blev kronen på værket for den 33-årige, der endnu ikke har vundet på PGA Tour.

Kokraks 66'er blev også dagens bedste runde. Den titel deler han med den sydafrikanske majorvinder Louis Oosthuizen, der samlet er fem under par og indtager en delt sjetteplads.

Der er endnu ikke nogen, der har formået at vinde Valspar Championship to år i streg. Men den chance får Paul Casey altså, når PGA Tour-turneringen afgøres søndag.

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer