|
Banen ved Playa del Carmen er ubrugelig til golf torsdag. Forhåbentlig kommer Mayakoba Golf Classic i gang fredag.

Foto: Getty Images

Cappelen, Kuchar og kompagni må vente

14/11 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

I disse måneder besøger den amerikanske PGA Tour en række eksotiske destinationer. Eksotiske destinationer kan medføre eksotisk vejr, og nu må touren for anden gang på kort tid droppe en hel dags spil.

Første runde af Mayakoba Golf Classic på den mexicanske Yucatán-halvø er definitivt udskudt til fredag.

Det er ikke mere end et tre uger siden, at en hel dags spil ved Zozo Championship i Japan måtte sløjfes på grund af skybrud.

El Camaleon Mayakoba Golf Course er fuldstændig uspillelig. Det er første gang siden januar 2013, at der ikke slås så meget som et eneste slag under en åbningsrunde af en PGA Tour-turnering.

Ifølge tourens hjemmeside er man villig til at udskyde afgørelsen af Mayakoba Golf Classic til mandag, hvis det bliver nødvendigt.

Den mexicanske turnering har i nyere tid fået allermest omtale, da Matt Kuchar sidste år vandt den, men i første omgang kun ville betale sin lokale caddie sølle 5.000 dollars af sin præmiecheck på langt over en million dollars. En hyre, som han flere måneder efter tidoblede og sagde undskyld for efter et betydeligt mediepres.

Kuchar er i år tilbage som forsvarende mester. Sebastian Cappelen er også med. Danskeren har klaret fire cuts i sine første fem turneringer som fast medlem af PGA Tour. Men han er endnu ikke sluttet bedre end nummer 35 i nogen af de turneringer.

I morgen fredag skal han, hvis golfbanen da dukker op fra vandmassernes dyb, ud og spille med Kramer Hickok fra USA og mexicanske Sebastian Vazquez.

Graeme McDowell, Davis Love III og Luke Donald er blandt de kendte navne i feltet.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer