Cappelen klarer endnu et cut | Golf.dk
Sebastian Cappelen får rejst verden rundt i disse måneder, hvor PGA touren spilles på mere eksotiske destinationer. I denne uge er det i Mexico, at han skal forsøge at tage vigtig point til hans placering i på FedExCup-ranglisten.

Foto: Getty Images

Cappelen klarer endnu et cut

17/11 - 2019 | Jakob Schmidt

Sebastian Cappelen formåede endnu engang at klare cuttet, denne gang i Mexico, og er nu oppe på fem ud af seks klarede cuts i denne sæson.

Hans bedste placering i de fem turneringer har været en delt 35. plads i Bermuda Championship som blev spillet for to uger siden, og han kan derfor stadig se frem til sit første topresultat på PGA Tour.

Hans første runde, som blev udskudt på grund af enorme vandmængder på banen, endte med en 71'er efter en noget svingende dag på kontoret, der bl. andet bød på en dobbeltbogey og fire birdies.

Den score placerede ham et stykke udenfor cutgrænsen og han skulle dermed indhente mindst 24 pladser efter runde to.

Anden runde viste sig at volde en del større problemer for næste alle spillere, og Cappelens 70'er var dermed nok til at spille sig videre til søndagens runder, hvis turneringen når at blive færdigspillet der. 

Harris English indtog toppen af leaderboardet lørdag eftermiddag med ens samlet score i -13. Han vandt samme turnering i 2014 og ved dermed havd der kræves for at vinde. Og dog. Han har nemlig ikke vundet siden.

Lige efter English placerede Vaughn Taylor sig med -12 og Brendon Todd med -11.

Turneringsledelsen har meldt ud, at spillerne kommer til at gå ud i samme bold  i både tredje og fjerde runde for at fremskynde spillet og forhåbentlig få en afgørelse søndag aften.

Hvis dette ikke bliver en realitet, kan spillerne se frem til at turneringen på El Camaleón Golf Club først afgøres mandag morgen.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer