Cappelen går dagens runde | Golf.dk
Sabastian Cappelen er i position til at hente sæsonens anden top-10 placering på PGA Touren. Fredag var han en af fem spillere, som gik en 65'er.

Foto: Getty Images

Cappelen går dagens runde

22/02 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Puerto Rico Open er en af de mindste turneringer på PGA Touren, men den kan gå hen at blive en af de største uger i Sebastian Cappelens karriere. Den danske rookie har en sjetteplads som bedste resultat i år. Efter 36 huller på Coco Beach Golf & Country Club er han på en delt 10. plads.

Cappelen spillede sig inden for tre slag af førstepladsen med en af feltets laveste runder fredag. Ingen gjorde det bedre end den 65'er, den 29-årige fynbo kunne underskrive efter en birdie på 18. hul. 

Det var dagens ottende af slagsen, mens han nøjedes med at give et enkelt slag tilbage til banen. Cappelen startede dagen lige uden for cutgrænsen, men med runden i -7 vandt han 57 placeringer.

De to første dage spillede danskeren med den norske komet Viktor Hovland. Han er en af de spillere, Cappelen skal forsøge at fange for at sikre sig karrierens – og Danmarks – første sejr på PGA Touren.

Hovland kickstartede sin anden runde med en eagle på andet hul og var fem under par efter ni huller. Han gik banen i -6 for at nå til førstepladsen i -10, hvor man også finder Kyle Stanley, Emiliano Grillo og Josh Teater.

Cappelen tager hul på lørdagens runde klokken 17.30 i selskab med Peter Uihlein. For Lucas Bjerregaard bliver det ikke til mere golf denne uge. 

Det til trods for at han gik sine sidste ni huller fredag fem under par. Desværre var de første ni en rodet omgang. Bjerregaard nåede at sætte fem slag til, før dagens første birdie kom på kortet. Set i det lys er det flot, at han kom rundt et slag under par, men en samlet score i +1 var tre slag for mange til at avancere til weekenden.

Det var Bjerregaards fjerde turnering og fjerde missede cut på PGA Touren i 2020.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer