Cappelen føler sig helt klar til Q-School | Golf.dk
Sebastian Cappelen har to turneringer tilbage på Web.com Tour i denne sæson og pilen peger mod en ny sæson der

Foto: Getty Images

Cappelen føler sig helt klar til Q-School

05/12 - 2017 | Martin Rahbech

Året slutter med en meget vigtig udfordring for Sebastian Cappelen. Han spiller fra torsdag Q-School til Web.com Tour på Whirlwind GC i Arizona.

Det skal sikre ham en plads på touren, der kan være vejen til PGA Tour.

Han var i 2014 tæt på at gå hele vejen, da han vandt sin debutturnering ved Air Capital Classic, men han har endnu sikret sig en fast plads.
I 2017 blev han nummer 79 på ranglisten, hvor top 25 indløste billet til PGA Touren.

- 2017 har selvfølgelig ikke levet op til forventningerne, men i sidste halvdel synes jeg, spillet begyndte at fungere noget bedre. Jeg fik mere stabilitet, der kunne tages med fra uge til uge. Det er jo aldrig nemt, hvis man føler, man skal finde noget nyt hver uge for at det virker, fortæller Sebastian Cappelen til Golf.dk

Hans bedste resultat i 2017 var en syvendeplads og fire gange sluttede han i top 20, men det var ikke nok til at kvalificere sig til Web.com Tour Finals for at spille med om yderligere 25 plads i konkurrence med spillere, der startede sæsonen på PGA Tour, men altså var i risiko for at miste deres plads.

Sebastian Cappelen spiller i denne uge sæsonens sidste og nok også den vigtigste turnering, når han på Whirlwind GC i Arizona spiller Q-School til Web.com Tour.

- Jeg føler mig rigtig godt forberedt på Q-School. Jeg havde et par rigtig gode dage med Thomas Kiel Larsson i slutningen af november, hvor vi fik lidt ting på plads omkring ting, der er særligt vigtige. Vi snakkede om rytme i svinget og putte stroket, fortæller Sebastian Cappelen, der også havde en snak mere end spillet med landstræneren, der har kontakt til Sebastian Cappelen via hans plads på DGU Pro Team.

- Vi snakkede om nogle små mentale ting, jeg har inkorporeret i min preshot rutine, fortæller Sebastian Cappelen.

Link til turneringen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer