Cappelen får fuldt kort til Web.com Tour | Golf.dk
Sebastian Cappelen får en ny sæson på Web.com Tour, hvilket er den eneste vej til PGA Touren.

Cappelen får fuldt kort til Web.com Tour

11/12 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

2017 blev ikke det år, Sebastian Cappelen havde drømt om. PGA Touren er stadig blot en drøm, og han nåede endda ikke med til Web.com Tour Finals. Det betød, at han måtte tilbage på Web.com Tour Q-School og kæmpe for at beholde sin arbejdsplads i den næstbedste række i USA.

Top-45 efter fire runder på Whirlwind Golf Club i Arizona fik fuld kategori til næste sæson - og dermed øgede chancer for at blive en af de 25, som spiller sig til forfremmelse via pengelisten – og det krav opfyldte den 27-årige fynbo uden større problemer.

Efter runder i 68, 67, 68 og 69 nåede den eneste dansker blandt de 144 deltagere til en samlet score i -16, og det gav en delt 23. plads. I løbet af finalerundens første ni huller lavede Cappelen fire birdies og en bogey, og da han havde startet dagen på 22. pladsen, var presset dermed reduceret i løbet af de afgørende timer.

To tidligere verdensettere blandt amatørerne klarede også skærene. Både Curtis Luck og Maverick McNealy sluttede i top-10. Cameron Champ, den måske hurtigst svingende spiller i professionel golf, sluttede på 16. pladsen og får dermed også Cappelen som kollega i 2018.

Link til resultatet 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer