C More Golf og Dansk Golf Union indgår partnerskabsaftale | Golf.dk
Jens B. Arnesen (tv) og Morten Backhausen glæder sig over den nye aftale.

Foto: Dansk Golf Union

C More Golf og Dansk Golf Union indgår partnerskabsaftale

11/05 - 2017 | Dansk Golf Union

C More Golf har netop underskrevet en aftale med Dansk Golf Union, som løber til udgangen af 2019.

C More Golf har rettighederne til at sende fra verdens stærkeste tour, PGA Tour, i Danmark. Med den nye aftale vil C More kunne gøre opmærksom på sit tilbud gennem Dansk Golf Unions medier, primært magasinet Dansk Golf og Danmarks største golfsite, Golf.dk.

Aftalen rummer også en nyskabelse i dansk golf. C More Golf kommer til at lægge navn til en hole-in-one tavle på Golf.dk. Her vil danske golfelskere løbende kunne følge med i alle hole-in-ones, der bliver lavet på danske baner. Spillere, der præsterer et hole-in-one, vil modtage et prøveabonnement til C More Golf.

- Vi vil gerne udbrede kendskabet til C More Golf og folk skal vide, at det er stedet, hvor man kan se PGA Tour. Der har Dansk Golf Union en super interessant målgruppe i form af sine medlemmer, siger Jens B. Arnesen, der er country manager for C More i Danmark.

C More Golf transmitterer 44 turneringer fra PGA Tour, hvoraf fem samsendes delvist med TV2 Sport. Aktuelt er Søren Kjeldsen fast spillende på PGA Tour.

C More Golf transmitterer også fra Web.com tour, hvor danske Sebastian Cappelen huserer og fra PGA Champions Tour, hvor veteranen Steen Tinning vil forsøge at gøre sig gældende.

Direktør i Dansk Golf Union, Morten Backhausen, er glad for at kunne være med til at promovere visning af den bedste golf fra USA i Danmark.

- Jeg er også glad for, at vi med vores hole-in-one tavle kan være med til at fejre de almindelige golfspillere, når de gør noget, som for dem vil være noget af det største i deres golfkarriere, siger Morten Backhausen.

Aftalen mellem C More Golf og Dansk Golf Union indebærer også, at Dansk Golf Union kan tilbyde et antal klubber muligheden for at tilbyde tv-golf i offentlig visning.

Allerede i denne uge kan du på C More Golf følge verdens allerbedste, når stationen livetransmitterer i 44 timer fra TPC Sawgrass, hvor Players Championship spilles.

C More Golf har indtil videre rettighederne til at vise PGA Tour-golf i Danmark til udgangen af 2021.

 

User Comments:

  • Der er ingen grænser for hvor lidt imponeret jeg er

    11/05 - 2017 | Thomas Steffen Nørregaard

    Det her er da vist blot en stor reklame for C More Golf, eller hvad? En partnerskabsaftale om at der nu kommer en "hole-in-one tavle på Golf.dk", og at "Dansk Golf Union kan tilbyde et antal klubber muligheden for at tilbyde tv-golf i offentlig visning". Jeg holder skam også af at se golf fra PGA turen, men de spiller altså på tidspunkter hvor jeg befinder mig der hjemme og ikke ude i golfklubben. Æh... er det blot mig der er meget lidt imponeret?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer