C More Golf lukker | Golf.dk
C More Golf Danmark lukker ned, og fra nytår skal man derfor kigge andre steder for at se Jordan Spieth og Tiger Woods i aktion

Foto: Getty Images

C More Golf lukker

09/10 - 2018 | Henrik Søe

C More Golf lukker ned i Danmark og stopper dermed transmissionerne fra den amerikanske PGA Tour fra årets udgang. I en meddelelse til Yousee’s kunder oplyses det, at “C More lukker deres kanal” og at kanalen udgår pr. 31. december 2018.

C More overtog rettighederne til PGA Touren i 2015 og begyndte 1. januar 2016 at sende fra de amerikanske turneringer. Planen var, at C More skulle sende frem til 2022, hvorefter Discovery skulle tage over. Discovery sikrede sig denne sommer de globale rettigheder til at sende i alle lande uden for USA på en 12-årig aftale og allerede i 2019 er det planen, at Discovery ruller deres streaming-tjeneste fra PGA Touren ud i flere lande - såsom Spanien, Holland, Italien og Portugal.

I Danmark sidder Discovery altså først på rettighederne fra 2022, men med lukningen af C More Golf er det en nærliggende tanke, at overtagelsen sker fra 2019.

- Vi har ingen kommentar på nuværende tidspunkt, lyder det fra Casper Felt, der er Communications Manager hos Discovery Networks i Danmark.

Golf.dk erfarer dog, at det bliver Discovery Networks Danmark, der overtager PGA Tour-rettighederne fra nytår. Discovery Networks Danmark har 13 kanaler - heriblandt 6’eren, 9’eren og Eurosport 1 og 2 samt streamingtjenesterne DPlay og Eurosport Player - under paraplyen.

C More Golf sender efter planen resten af PGA Tour-sæsonen - til og med Hero World Challenge, der slutter 2. december.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer