Côte d'Azur Golfpas | Golf.dk

Côte d'Azur Golfpas

10/01 - 2018 | Sponsoreret indhold

Nedenstående indhold er sponsoreret af Atout France

Ud af Frankrigs fem ældste golfbaner, så to af dem dagens lys i Middelhavsområdet. Cannes Mandelieu i 1891 og Valescure i 1895. Det er en selvfølgelighed, at Côte d’Azur er dén region i Frankrig, der byder golfspillere allerflest solskinstimer. 

Det der gør Côte d’Azur-regionen til en helt særlig golfdestination er den store variation inden for de terræner, golfbanerne befinder sig på: Der er baner, der strækker sig over regionens skrænter og bjerge, klubber midt ude på landet, golfmuligheder ved kystområderne og endda urbane golfbaner. Størstedelen af regionens golfbaner befinder sig endda mindre end tre timers kørsel fra hinanden, i området mellem Nice og Avignon. Den store variation mellem egnene og deres fordele og udfordringer i Provence Alpes Côte d’Azur-regionen, betyder, at den enkelte golfbane er designet til at matche dens terræn: de åbne landskaber er ideelle til baner, der egner sig til nybegyndere eller let øvede mens de teknisk udfordrende baner på mere ujævn grund henvender sig til den erfarne golfspiller. 

Med alt fra kompakte baner med 6 huller til vide baner med 2x18-huller, fra offentligt tilgængelige kommunale golfbaner til eksklusive private golfklubber, fra familievenlige golfbaner til klubber med fokus på professionelle netværksmuligheder, har Côte d’Azur et væld af tilbud til enhver golfspiller. Mange af regionens klubber tilbyder komplette ferietilbud med: golf, overnatning, velvære og meget mere. 

 

 

NYHED! 

Côte d’Azur Golfpas 

På initiativ fra Pays de Grasse i samarbejde med det regionale turistkontor CRT Côte d’Azur, forener det nye golfpas intet mindre end 20 golfbaner på tværs af Côte d’Azur-regionen, der strækker sig fra det sydøstlige Alpes-Maritimes til Var, og fra Nice til Toulon. 

Passet skaber mulighed for at udforske golfmulighederne på tværs af regionen og fremme den i forvejen succesfulde golftradition i området. Med Côte d’Azur Golfpas er det muligt at prøve kræfter med flere forskellige golfbaner på én golfferie og dermed få en mere nuanceret og fuldendt golfoplevelse. 

Ved køb af et golfpas medfølger et såkaldt ”pop-up-kort” som giver adgang til mange fordele og tilbud ved samarbejdspartnere inden for livsstilssektoren: restauranter, luksusbutikker, spa- og velværefaciliteter samt sport og fritidsaktiviteter. 

” I det første år af golfpassets levetid har vi intet mindre end 300 partnere: der er selvfølgelig de mange golfbaner, men også inden for sektorer som turisme, fritid og livsstil har vi golfrelaterede partnere. Vi har indgået et samarbejde med Côte d’Azur France-mærket som, i kombination med samarbejdet med Partners’ 

Club, betyder at vi har kunnet skabe et ekstraordinært netværk for golfentusiaster i denne historiske turistdestination” udtaler Gilles Rubinstein, salgschef for Côte d’Azur Golfs. 

 

TILBUDDENE

Golfpasset giver adgang til følgende tilbud, med enten 2 eller 4 greenfee-kuponer, der gælder til de 20 samarbejdende golfklubber listet herunder. 

 

EFTERÅR-VINTER 

1. november – 31. marts 

Tilbud med 2 greenfees 

9-hullers golfbane fra €65 

18-hullers golfbane fra €110 

Tilbud med 4 greenfees 

9-hullers golfbane fra €135 

18- hullers golfbane fra €220 

FORÅR-SOMMER: 

1. april – 31. oktober 

Tilbud med 4 greenfees 

9-hullers golfbane fra €135 

18- hullers golfbane fra €220 

Bemærk: 

2 greenfees: gyldig i 7 dage fra anvendelsen af den første kupon 

4 greenfees: gyldig i 14 dage fra anvendelsen af den første kupon

 

 

Liste over de 20 golfbaner, der samarbejder med Côte d’Azur Golfpas 

Mandelieu-La Napoule Golf Old Course Cannes-Mandelieu 

Riviera Golf de Barbossi 

Mougins Royal Mougins Golf Resort & SPA 

Golf Country Club Cannes Mougins 

Biot Le Provencal Golf 

Grasse Golf Country Club de Saint Donat 

Cabris Golf du Claux Amic 

Châteauneuf-de-Grasse Golf de la Grande Bastide 

Valbonne Golf d’Opio Valbonne 

Valbonne Victoria Golf Club 

Valberg Valberg Golf Club 

La Martre Golf du Château de Taulane 

Tourrettes Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort***** 

Roquebrune-sur-Argens Golf de Roquebrune Resort 

La Motte-en-Provence Saint Endréol 

Saint-Râphael Golf Blue Green L’Estérel 

Nans-les-Pins Golf de la Sainte-Baume 

Sainte Maxime Golf Blue Green Sainte Maxime 

Brignoles Barbaroux Golf Course 

Saint-Cyr-sur-Mer Dolce Frégate Provence

Côte d’Azur Golfpas kan købes via hjemmesiden www.cotedazur-golfs.com som desuden giver et komplet overblik over golfnyheder og specialtilbud i Côte d’Azur. 

Desuden kan du finde information om de mange livsstilsaktiviteter regionen byder på foruden golf og læse nærmere om den unikke og varierede natur, der findes i Côte d’Azur og som indbefatter vand, bjerge og by. 

Côte d’Azur Golfpas kan også købes på ovenstående golfbaner, partnerhoteller og andre partnere inden for overnatningsmuligheder. 

 

 

 

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:80,908
 • Unique Visitor:18,872
 • Registered Users:153,591
 • Unregistered Users:30,832
 • Blocked Users:12,334
 • Published Nodes:14,388
 • Unpublished Nodes:244
 • Server IP:10.230.58.22
 • Your IP:3.228.220.31
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:4,543
  • This week:80,934
  • This month:80,934
  • This year:80,934

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk