Bubba vandt finalefuser | Golf.dk
Søndagens sejr var Bubba Watsons nummer to i et World Golf Championship.

Foto: Getty Images

Bubba vandt finalefuser

26/03 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Hvis WGC – Dell Technologies Match Play overhovedet vil blive husket, vil det højst sandsynligt være som en stor skuffelse. 

Jordan Spieth mod Patrick Reed, den mest hypede match i mandsminde, løb ud i sandet uden festfyrværkeriet nogensinde blev antændt. Poulter, den genopstandne hulspilsekspert, tabte 8&6 til Kevin Kisner, da putteren fra Medinah begyndte at genfinde magien og han var én sejr fra at kvalificere sig til masters. Luften sev stille ud af ballonen for Justin Thomas, da han var en semifinalesejr fra at erobre verdensranglistens førsteplads.

Og så var der finalen: En finale der var slut før den for alvor kom i gang. Bubba Watson vandt de første fem huller ved blot at lave en enkelt birdie, og derfra var det blot et spørgsmål om tid, før Kevin Kisner ville løbe tør for huller og strække gevær. De to amerikanere nåede at spille 12 huller, før det hele var afgjort 7&6.

Det er op til Watson, om turneringen på Austin Country Club skal huskes for andet end ét stort antiklimaks. I 2017 raslede Watson ned af verdensranglisten, da et skifte til et nyt boldmærke slog fejl og der var problemer med helbredet.

I 2018 spiller han med samme boldmærke, der bragte to grønne jakker med sig, og allerede tidligere på sæsonen viste det sig frugtbart, da han sejrede i Los Angeles.

Ved den seneste Ryder Cup måtte Watson se til fra sidelinjen. Nu er det svært at forestille sig et amerikansk hold uden manden, der fylder 40 senere i år.

Om halvanden uge går det løs på Augusta National, en bane der passer perfekt til Watsons foretrukne fade og hans kunstneriske spillestil generelt. En sejr i årets første major vil ikke alene sende Watson tilbage blandt spillets største stjerner, den vil også give noget positivt at huske tilbage på fra denne uges ellers så forpustede Dell Technologies Match Play.

I kampen om tredjepladsen vandt Alex Norén næsten ligeså suverænt men 5&3 over Justin Thomas.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer