Bryson DeChambeau: - Jeg er en mand med en mission | Golf.dk
Det trækker op til, at Bryson DeChambeau skal med team USA til Paris.

Foto: Getty Images

Bryson DeChambeau: - Jeg er en mand med en mission

26/08 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

I starten af juni vandt Bryson DeChambeau karrierens anden sejr på PGA Touren. Senere på måneden blev han nummer ni ved Travelers Championship, men siden er det ikke blevet til flere top-10 placeringer.

Det kom til at koste kvalifikation til Ryder Cup. Dechambeau endte på niendepladsen efter PGA Championship, hvor de otte bedste fik booket billetten til Paris. Den 24-årige kan dog stadig sikre sig en plads på holdet ved at imponere Jim Furyk nok til at få et af de fire ”wild cards”, og det ser han ud til at gøre i den første af de fire turneringer i FedEx Cup-slutspillet, The Northern Trust.

På tredje runde gik DeChambeau sine laveste 18 huller i karrieren på PGA Touren. 63 slag blev resultatet, og runden i -8 bragte ham til -16 samlet. Det giver et forspring på fire slag ned til Keegan Bradley, mens Tony Finau og Cameron Smith deler tredjepladsen i -11.

- Alle herude håber på at holde trofæet sidst på ugen på East Lake. Det ville være noget ret særligt, men det hele starter her på Ridgewood i The Northern Trust, og forhåbentlig kan jeg få klaret opgaven i morgen. Jeg har et fire slags forspring, og jeg har aldrig rigtig været i denne situation før, men jeg glæder mig, for det er en ny udfordring, og jeg er altid vild med udfordringer, sagde DeChambeau på sit pressemøde efter tredje runde.

Ryder Cup er selvfølgelig noget, der fylder meget. Om otte dage vælger Jim Furyk tre friske medlemmer til sit hold, mens den 12. mand bliver offentliggjort seks dage senere. Det er dog ikke andet at gøre end at lade køllerne tale.

- Jeg ser frem til i morgen, for jeg bliver bare nødt til at fokusere på denne turnering. Hvis jeg kan spille godt i den første afdeling af slutspillet, så viser jeg forhåbentlig kaptajnen, at jeg er værdig.

- Men som tingene er nu, er jeg en mand med en mission, sagde verdens nummer 21.

Brooks Koepka og Jamie Lovemark førte halvvejs gennem turneringen, men begge var over par lørdag. Koepka, vinderen af US Open og US PGA Championship, brugte 72 slag og dumpede ned til syvendepladsen i -9. Den placering deler han med blandt andre Phil Mickelson og Jordan Spieth.

Efter to runder i par fik Tiger Woods lidt bedre gang i spillet på tredje runde. Han lavede tre birdies på vej mod en 68'er, men han går alligevel ind til finalen på en beskeden 49. plads.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer