Broch Larsen tager formen med til Sydkorea | Golf.dk
Nicole Broch Larsen kom flot igen.

Foto: Getty Images

Broch Larsen tager formen med til Sydkorea

12/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Sæsonens sidste turneringer på LPGA Touren har små, eksklusive felter, og med sin 60. plads på Race to CME Globe har Nicole Broch Larsen gjort sig fortjent til deltagelse. Denne uge kæmper 78 spillere om sejren i LPGA Keb Hana Bank Championship i Sydkorea, og den danske nummer 92 i verden fik en flot start på Sky 72 Golf Club Ocean Course.

Broch Larsen er nummer 14 i driving distance, og trods sin sene start på sæsonen er hun den spiller med flest ealels af alle. 12 stykker er det blevet til. Begge ting indikerer, at par fem hullerne normalt bliver klaret et godt stykke under par, men torsdag resulterede de fire lange huller blot i tre pars og en bogey.

Det blev alligevel en god dags arbejde med fire birdies på vej mod en 70'er, -2. Den score giver en 16. plads delt med blandt andre den seneste majorvinder, Anna Nordqvist, og Suzann Pettersen. 

De tre skandinaver har fire slag op til førstepladsen som deles mellem Min-Sun Kim, Minjee Lee og verdens nummer to, Sung Hyun Park. Lydia Ko, som er faldet helt ned til niendepladsen i verden efter en sæson uden sejre, gav sig selv et godt udgangspunkt for at redde det skuffende år med sin åbningsrunde i -4.

Link til stillingen

User Comments:

  • Håber pådet bedste for dig

    12/10 - 2017 | jess Krelskov

    Vil være så stort med et godt resultat igen. Held og lykke. Hilsen www.golftyskland.dk

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer