Broch Larsen stod stille og sakkede bagud | Golf.dk
Nicole Broch Larsen er denne uge nummer 64 på Race to CME Globe.

Foto: Getty Images

Broch Larsen stod stille og sakkede bagud

27/05 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Det gik den forkerte vej i stillingen for Nicole Broch Larsen, selvom den 25-årige fra Hillerød spillede lige op med banens par lørdag. Tre birdies og tre bogeys resulterede i et fald fra 18. pladsen til nummer 36 inden de afgørende 18 huller af LPGA Volvik Championship.

I 2018 er Broch Larsens bedste resultat en 12. plads, og som landet ligger efter 54 huller, er hun fire slag fra at forbedre sit årsbedste.

Titelhåbet ser ud til at være slukket. Verdens nummer 15, Minjee Lee, sluttede på andenpladsen for et år siden, og den talentfulde australier er på vej mod denne gang at stige helt til tops på skamlen. Lørdag gik Lee en fejlfri 68'er, -4, hvilket bragte hende til -12 samlet og to slag fri i toppen.

De nærmeste forfølgere er I.K. Kim, Lindy Duncan, Jodi Ewart Shadoff og Stacy Lewis. 33-årige Lewis har et hav af topplaceringer og 13 sejre på LPGA Touren, men nummer 14 ville være noget ekstra specielt. I april meddelte Lewis, at hun venter sit første barn tidligt i november.

Nanna Koerstz Madsen gik ind til weekenden på cutgrænsen i par. Lørdag kunne hun fremvise tre bogeys og fire birdies for en 71'er. Med den rykkede hun frem til nummer 55 i -1 i det 70 kvinder store finalefelt.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer